adventní večer

07.12.2015 12:08

 

 

Děkujeme, že nám pomáháte, abychom snadněji mohli pomáhat dál…

(07.12.2015, autor: Pavlína Taran)

 

129 lidí podpořilo dne 27. 11. 2015 klienty Chráněného bydlení Sokolov, z. s. svou účastí na 20. adventním večeru v Klášteře sv. Antonína Paduánského. Hostem večera byla tentokrát herečka a zpěvačka Jitka Smutná. Té děkujeme za její nezapomenutelné vystoupení provázené pozitivní energií a neskutečně vřelým přístupem.

Při úvodním proslovu byli návštěvníci seznámeni s novinkami, na které se v průběhu jubilejního adventního večera mohou těšit. Již se nekonala tradiční dražba, ale bylo dopřáno odpočinku všem, kteří se jí každoročně aktivně účastní. Namísto ní byla zvolena varianta hodnotných a zajímavých cen. Návštěvníci mohli vybírat například ze „silvestrovské bedýnky“, „slaných dobrot k šampáňu“, „adventního věnce“, „mobilní zimní pomoci“ a dalších krásných cen. Přes počáteční obavy, aby přítomní neodpočívali příliš, nás výtěžek z prodeje těchto cen velmi mile překvapil. Děkujeme Ing. Jaromíru Dvořákovi a jeho manželce Ing. Ivě Dvořákové, Mgr. Jiřímu Stádníkovi z Parkhotelu Sokolov, Mgr. Vladimíru Vlčkovi a jeho manželce, místostarostovi města Sokolov Ing. Karlu Jakobcovi a Mgr. Kateřině Holečkové, kteří naši činnost podpořili nemalou částkou. Samozřejmě děkujeme i ostatním účastníkům, kteří si zakoupili výrobky s mikulášskou a vánoční tématikou a zkrátka všem, kteří náš večer navštívili. Celkový výtěžek z prodeje lístků, výrobků a hodnotných cen činil úžasných 28. 942,- Kč a tj. o 1.833,- Kč více, než v minulém roce. Vážíme si podpory všech a děkujeme za to, že se tato podpora jak finančně, tak i počtem návštěvníků neustále zvyšuje. Nepřestáváme Vám být vděční.  

Další z novinek bylo navázání úspěšné spolupráce s Agenturou pro chráněné bydlení Dolmen. Klienti Tréninkového pracoviště Oáza, které tato agentura provozuje, zajišťovali pro náš večer občerstvení. To, že toto občerstvení bylo vynikající, jsme poznali nejen ze zbylých prázdných mís, ale i z pozitivních ohlasů v průběhu večera.    

Výtěžek z naší akce byl původně plánován na dovybavení našich 18 bytů. Vzhledem k tomu, že jsme v tomto měsíci získali věcný dar právě formou tohoto vybavení a to od společnosti Isolit-Bravo, s. r. o. z Jablonného nad Orlicí, plánujeme z výtěžku tohoto večera přispět na letní dovolenou klientům, kteří by si ji jinak kvůli své finanční situaci nemohli dovolit. O přesném využití Vás budeme informovat na webových stránkách naší organizace.

Vážíme si Vašeho dlouholetého zájmu a doufáme, že se i příští rok sejdeme v takto hojném a třeba zase o něco vyšším počtu. Zároveň připojujeme i zprávu od paní Jitky Smutné, která přeje pracovníkům a klientům naší organizace i všem sokolovským občanům hezké vánoční svátky, hodně zdraví a naší organizaci velkou podporu státních a městských institucí.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

—————

Zpět